חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות קפה ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות קפה ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 ביצים
75 גרם מרגרינה מומסת
75 גרם חמאה מומסת
150 גרם אגוזי פקאן קלופים ושבורים גס
1 כפית תמצית וניל
1 כף קפה נמס מגורען
3 כפות גדושות סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
אופן ההכנה
1. במערבל מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר החום והסוכר הלבן.
2. מערבבים את החמאה, המרגרינה, תמצית הוניל והקפה הנמס בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת את הביצים והאגוזים ולשים עד לקבלת בצק גס.
3. משמנים תבנית, יוצרים כדורים גסים ומניחים אותם על התבנית במרווחים גדולים.
4. אופים בחום בינוני כ-15-20 דקות. מוציאים כשהעוגיות עדיין רכות ומניחים להצטננן.
5. ושאוכלים.......
בתיאבון!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: לוי ליאת
שתף את המתכון