חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד אווז על וופל בלגי ברוטב ולרונה לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד אווז על וופל בלגי ברוטב ולרונה לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם קמח
22 גרם שמרים
625 גרם חמאה
120 גרם חלמונים
180 גרם חלבונים מוקצפים עם 8 גרם מלח
250 מ"ל חלב
500 מ"ל מים
250 גרם סוכר
לכבד: 6 נתחים של כבד אווז במשקל 80 גרם האחד
לרוטב: 200 מ"ל מיץ לימון טרי
410 גרם שוקולד ולרונה לבן
¼ כפית צ'ילי יבש
¼ כפית כוסברה
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הוופל, מתפיחים כשעה ומעבירים למכשיר לכנת וופל בלגי. סוגרים את נתחי הכבד במחבת ברזל כבדה 2 דקות מכל צד. ממיסים את כל חומרי הרוטב ביחד.
מניחים את הוופל בצלחת ההגשה, מניחים עליו את נתח כבד האווז ויוצקים מעל הכל את הרוטב. מקשטים עם שבבי פולי קקאו קלויים.
מגיש: dylam
מקור: שף אביב משה ממסעדת MESSA
שתף את המתכון