הוראות הכנה
מרכיבים
1 מיכל שמנת מתוקה
2 חפיסות שוקולד פרה לבן
2 כפות סוכר
כף חמאה
פירות יער מוקפאים- תותים , פתל , אוכמניות- בכמות של שני חבילות תותים.
אופן ההכנה
בתוך סיר קטן , על אש קטנה, שמית את כף החמאה ומחכים שתימס.
לאחר שנמסה שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים על אש נמוכה חשוב מאוד!
לאחר שנמס השוקולד מוסיפית את השמנת המתוקה ואת כפות הסוכר בוחשים היטב ובעדינות , מחכים עד שירתח מעט ומכבים את האש.
כיומיים מראש מקפיאים פירות יער , כמה דקות לפני ההגשה מפזרים על צלחת אישית את הפירות הקפואים ומוזגים את השוקולד כשהוא חם !
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון