הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' חלבה
1/2 מרגרינה
2 כפות נס קפה
3 כפות סוכר
3 כפות דבש
4 כוסות פיצפוצי אורז
100 גרם סומסום
אופן ההכנה
לערבב היטב- חלבה, סוכר, דבש ונס קפה.
במחבת/סיר- לקלות סומסום ולהוציא.
במחבת- להמס מרגרינה ולהוסיף תערובת חלבה סוכר...
להרתיח רתיחה אחת ולהוסיף פיצפוצי אורז
להשטיח על תבנית משומנת ולפזר סומסום
לאחר 5 דק' לחתוך ולקרר בטמפ' חדר
מגיש:
מקור: סבתא אסתר
שתף את המתכון