חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרוסטיני תפוז, קיווי ואנשובי טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרוסטיני תפוז, קיווי ואנשובי טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לחם טוסקני טרי (ניתן להשיג ב"לחם ארז")
תפוז
קיווי
50 גרם פילה אנשובי טרי
שמן זית מאיכות מעולה
פלפל שחור גרוס טרי
מלח גס
9 עלי מנטה רעננים
אופן ההכנה
חותכים את התפוז לקוביות עם הקליפה ואת הקיווי ללא הקליפה. שוטפים היטב את האנשובי הטרי, מייבשים במגבת נייר וחותכים לקוביות קטנות. מניחים את כל המרכיבים בקערה כאשר היחס ביניהם צריך להיות בסופו של דבר 25% אנשובי, 35% קיווי ו-40% תפוז. מוסיפים מעט שמן זית, מעט פלפל שחור גרוס טרי, מעט מלח גס ושלושה עלי מנטה קצוצים דק. נותנים לתערובת לנוח שעה בטמפרטורת החדר. את הלחם פורסים וקולים להשחמה קלה. מניחים את הלחם בצלחת ההגשה ועליו מניחים את התערובת. מקשטים בשאר עלי המנטה.
מגיש: dylam
מקור: שף דפנה טליתמן
שתף את המתכון