הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פטריות שמפיניון טריות
50 גרם גבינה בולגרית
30 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 שמנת מתוקה
כף שמנת חמוצה (לא חובה)
8 עלי בזיליקום חתוכים לפיסות.
אופן ההכנה
1. קוטמים את רגלי הפטריות בעדינות ומשאירים את גוף הפטריה.
2.מסדרים את הפטריות יפה בתבנית.
3.מפוררים את הגבינה הבולגרית בידיים ומכניסים כמות מתאימה בעדינות לתוך הפטריה, כאשר מהדקים בפנים כדי להכניס כמות גבינה גדולה יותר.
4.מעל לגבינה הבולגרית מפזרים שכבה של גבינת פרמזן מגוררת.
5.לאחר שמילאנו את כל הפטריות, מערבבים בקערה את השמנת המתוקה עם החמוצה ומוסיפים את עלי הבזיליקום.את כל זה מפזרים מעל התבנית על הפטריות.
6. מעל מפזרים את הפרמזן שנותר (לא חובה).
7.מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל15-20 דק' עד שיתחיל להראות זהוב שחום.
בתיאבון! זה נחטף...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון