הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר אגוזים או שקדים או גרעיני חמניה או גרעיני דלעת או גרעיני אבטיח
כמה טיפות מים
1 כף מלח
1 כלי פלסטיק למיקרו
אופן ההכנה
שופכים לקערה את הפיצוח הרצוי זורים את המלח ומערבבים
זורים בעזרת האצבעות ככף וחצי מים ומערבבים שוב
מכניסים למיקרו עם מכסה מחורר בעוצמה גבוהה ל 3 דקות
מוציאים ומקפיצים מעט.
מחזירים למיקרו לעוד דקה מוציאים שוב מקפיצים וטועמים
מורידים את המיקרו לעוצמה בינונית ומסיררים את המיכסה לדקה נוספת
מצננים ומגישים
***גרעינים צריכים כדקה פחות
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון