חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלית פיצוחים פטנט שקדים אגוזים גרעינים תוך 4 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה פעמים אמרת לעצמך למה לי לקנות פיצוחים מוכנים אני יקלה בעצמי והמחשה להתעסק עם זה הורידה את הרעיון שעולה לא עוד קל פשוט תוך 5 דקות הם מוכנים ותוך 10 דקות ניתן להגישם לשולחן
קלית פיצוחים פטנט שקדים אגוזים גרעינים תוך 4 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה פעמים אמרת לעצמך למה לי לקנות פיצוחים מוכנים אני יקלה בעצמי והמחשה להתעסק עם זה הורידה את הרעיון שעולה לא עוד קל פשוט תוך 5 דקות הם מוכנים ותוך 10 דקות ניתן להגישם לשולחן
הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר אגוזים או שקדים או גרעיני חמניה או גרעיני דלעת או גרעיני אבטיח
כמה טיפות מים
1 כף מלח
1 כלי פלסטיק למיקרו
אופן ההכנה
שופכים לקערה את הפיצוח הרצוי זורים את המלח ומערבבים
זורים בעזרת האצבעות ככף וחצי מים ומערבבים שוב
מכניסים למיקרו עם מכסה מחורר בעוצמה גבוהה ל 3 דקות
מוציאים ומקפיצים מעט.
מחזירים למיקרו לעוד דקה מוציאים שוב מקפיצים וטועמים
מורידים את המיקרו לעוצמה בינונית ומסיררים את המיכסה לדקה נוספת
מצננים ומגישים
***גרעינים צריכים כדקה פחות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון