הוראות הכנה
מרכיבים
8 מצות שהורטבו מעט בחלב
250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית תמצית ווניל
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
מניחים בתחתית של תבנית 4 מצות. ממיסים את השוקולד עם החמאה. מורחים על המצות בתבנית מחצית מכמות השוקולד המומס. מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר ותמצית הווניל לקצפת/קרם יציבה/יציב. מורחים את הקרם שנוצר על שכבת השוקולד. מניחים את המצות הנותרות מעל. מכסים בעוד שכבה של שוקולד מומס ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון