חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד עם ביסקוויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגת מוס עם תחתית ביסקוויטים מאד טעימה, לא לטעות זו לא עוגת ביסקוויטים רגילה היא שונה ממה שמכירים. אני מכינה אותה בתבנית פיירקס גדולה.
עוגת מוס שוקולד עם ביסקוויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגת מוס עם תחתית ביסקוויטים מאד טעימה, לא לטעות זו לא עוגת ביסקוויטים רגילה היא שונה ממה שמכירים. אני מכינה אותה בתבנית פיירקס גדולה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית -ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד או רגיל - אותם ניתן להטיב עם מים וסוכר או יין אדום מתו או מים ומעט קוניאק או חלב כ"א וטעמו הוא. אני אישית מעדיפה מים וסוכר.
המילוי:
200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס סוכר
200 גרם מרגרינה
5 ביצים
1 כף תמצית רום
1/2 כוס אגוזים קצוצים (אני שמה יותר מזה כי אני מאוד אוהבת אגוזים בעוגות).
לציפוי: 1 שמנת מתוקה.
סירופ שוקולד
אגוזים קצוצים (לפיזור)
אופן ההכנה
אופן ההכנה: שוברים השוקולד לקוביות ומכניסים לסיר עם המרגרינה וממיסים על אש קטנה להיזהר לא לחרוך, מורידים מהאש ומצננים, מוסיפים החלמונים בהדרגה ותמצית הרום לשוקולד ובוחשים.
להקציף החלבונים עם הסוכר ולהוסיף השוקולד לקצף החלבונים בצורת עטיפה ואח"כ האגוזים.
מרטיבים הביסקוויטים ומניחים אותם בתבנית, לשפוך העיסה על הביסקוויטים ומיישרים עם הלקקן עוטפים התבנית ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה.
מקציפים השמנת עם 2 כפות סוכר לקצף יציב, מצפים מעל העוגה, מפזרים אגוזים קצוצים ומזלפים מעל סירופ שוקולד וחזרה למקרר.
מגיש: סילבי
מקור: סילבי
שתף את המתכון