הוראות הכנה
מרכיבים
10 מצות
1 ק"ג ממרח שוקולד "השחר" פרווה
3 כפות ברנדי
50 ג"ר סוכריות חרוזים
אופן ההכנה
1.כלי הגשה המסוגל להכיל מצה בשלמותה
2.מחממים כ 1/4 דקה את ממרח השוקולד במיקרו ומערבבים היטב עם הקוניאק
3.מורחים כל מצה בממרח השוקולד די בנדיבות
4.מכסים במצה נוספת ומקפידים שהחריצים חופפים זה לזה
5.מסיימים במריחת המצה העליונה בממרח ומפזרים מעל את הסוכריות
אופציות להשתמש בממרח רוזמרי במקום השחר מדהים
לצפות את העוגה עם צימקאו מומס
מגיש:
מקור: בית סבתא
שתף את המתכון