חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שקדים לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שקדים לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 2 כוסות שקדים קלופים
1/4 2 כוסות סוכר
2 חלבונים
מעט קמח מצה לאיבוק
1/4 כוס שקדים קלויים לקישוט
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2. טוחנים את השקדים במעבד-מזון או בממחה.
3. מערבבים את השקדים עם הסוכר והחלבונים לעיסה גמישה.
4. מצננים את העיסה 20 דקות במקרר.
5. משמנים תבנית עוגיות גדולה ומאבקים בקמח מצה.
6. מגלגלים מן העיסה כדורים קטנים וצובטים את קצהו של כל כדור, כך שתתקבל כעין צורת אגס.
7. מניחים את ה"אגס" כשהחוד למעלה על התבנית, ומניחים על כל עוגייה חצי שקד לקישוט.
8. אופים 25 דקות, או עד שהעוגיות משחימות מעט.
9. מצננים ומוציאים בזהירות במרית.
10. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: נירה
שתף את המתכון