הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף קטן
1 גמבה, ללא גרעינים
2-3 גזרים
1 בצל
1 פקעת כרפס, עם העלים
1 כרישה (רק החלק הלבן)
1 גבעול פטרוסלינון
1 גבעול שמיר
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. מסירים את השומן מן העוף, וחותכים אותו למנות.
2. קולפים את הגזרים, הבצל והכרפס וחותכים לחתיכות גדולות.
3. שוטפים את הכרישה וחותכים את החלק הלבן לטבעות.
4. שמים את כל החומרים בסיר גדול, מכסים היטב במים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה.
5. בתיאבון!!!!.
מגיש:
מקור: נירה
שתף את המתכון