הוראות הכנה
מרכיבים
4 מצות
למלית:
2 תפוחי-אדמה מבושלים
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
1 כפית מלח
שמן לטיגון
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
1. משרים את המצות במים חמים 5 דקות.
2. שופכים את המים, אך נזהרים שהמצות לא ישברו.
3. חותכים את המצות לארבעה.
4. מועכים את תפוחי-האדמה היטב, ומערבבים עם יתר חומרי המלית.
5. שמים כפית מן המלית על כל חתיכת מצה, ומקפלים לשניים.
6. טובלים כל מצה בביצה טרופה, ומטגנים משני הצדדים, עד לצבע חום-זהוב.
7. בתיאבון!!!!!!!.
מגיש:
מקור: נירה
שתף את המתכון