חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בובע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו הבובע שסבתא שלי ז"ל הכינה מתכון עתיק יומין זה העשוי מבצק עם תפו"א פשוט מעדן
בובע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו הבובע שסבתא שלי ז"ל הכינה מתכון עתיק יומין זה העשוי מבצק עם תפו"א פשוט מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
40 גרם שמרים
שליש כוס מים
1 כפית סוכר
3 כוסות קמח
2 ביצים
7 תפו"א
1 בצל גדול מגורד וסחוט
מלח ופילפל לפי הטעם
1 בצל גדול פרוס
אופן ההכנה
ממיסים שמרים במים.
מערבבים הקמח והביצים והשמרים, לשים ומתפיחים כשעה.
מגרדים את התפו"א וסוחטים מוסיפים לבצק התפוח יחד עם הבצל המגורד והסחוט הפלפל והמלח ומערבבים.
מפזרים את פרוסות הבצל על תבנית משומנת ושמים מעל את הבצק ואופים בתמור בחום של 180 מעלות על להזהבה ובודקים עם קיסם.
בתאבון!
מגיש: shaifun
מקור: סבתא
שתף את המתכון