הוראות הכנה
מרכיבים
40 גרם שמרים
שליש כוס מים
1 כפית סוכר
3 כוסות קמח
2 ביצים
7 תפו"א
1 בצל גדול מגורד וסחוט
מלח ופילפל לפי הטעם
1 בצל גדול פרוס
אופן ההכנה
ממיסים שמרים במים.
מערבבים הקמח והביצים והשמרים, לשים ומתפיחים כשעה.
מגרדים את התפו"א וסוחטים מוסיפים לבצק התפוח יחד עם הבצל המגורד והסחוט הפלפל והמלח ומערבבים.
מפזרים את פרוסות הבצל על תבנית משומנת ושמים מעל את הבצק ואופים בתמור בחום של 180 מעלות על להזהבה ובודקים עם קיסם.
בתאבון!
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון