חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת שכבות מצות ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת שכבות מצות ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 מצות
1 בצל גדול קצוץ
500 גרם בשר טחון, רזה
1/2 כוס שמיר קצוץ
מלח
פלפל
4 כפות שמן
3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית
4 ביצים טרופות
2 כפות שמן
אופן ההכנה
1. מרטיבים את המצות וכורכים במגבת.
2. משאירים במשך10 דקות.
3. משחימים בשמן במחבת את הבצל, הבשר, השמיר והתבלינים.
4. מבשלים עם 1/2 כוס מים או יין אדום יבש במשך 20 דקות, תוך בחישה לפרקים.
5. מערבבים את מחית תפוחי-האדמה עם הביצים.
6. מוסיפים את מחצית המחית לתערובת הבשר הטחון.
7. משמנים תבנית מלבנית חסינת-אש ושמים בה מצה ועליה 1/3 מכמות תערובת הבשר.
8. מסדרים שכבות של מצות ובשר, כשהשכבה העליונה היא מצה, ועליה עורמים את מחית תפוחי-האדמה שנותרה.
9. אופים ללא כיסוי בתנור בחום בינוני כשעה.
10. מגישים חם.
11. בתיאבון!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: נירה
שתף את המתכון