הוראות הכנה
מרכיבים
עוף במשקל של 1 ק"ג בערך
5 ביצים
מלח
פלפל
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
1. מחלקים את העוף למנות ושמים אותן בסיר גדול, מוסיפים לו 1/2 1 כוס מים ומבשלים 30 דקות.
2. מצננים.
3. מסירים מן העוף את כל הבשר ומרפדים בנתחי הבשר תבנית נמוכה, חסינת אש.
4. טורפים את הביצים לתוך 2/3 מנוזלי הבישול.
5. מוסיפים מלח ופלפל, ואת מיץ-הלימון.
6. יוצקים את תערובת הביצים והלימון ואופים בחום בינוני 30 דקות, או עד שנוצר קרום זהוב.
7. בתיאבון!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור: נירה
שתף את המתכון