הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם עלי תרד שטופים ומיובשים(אין הכוונה לפירות יבשים אלא לאחר ניגוב או יבוש)
5 חופנים עלי רוקט שטופים ומיובשים(אין הכוונה לפירות יבשים אלא לאחר ניגוב או יבוש)
300 גרם תפוח עץ טריים (אני אישית מעדיף ככה) או מיובשים
300 גרם תותים
לרוטב:
3 כפות שמן רגיל
3 כפות שמן זית
5 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
3 כפות חומץ בין יין (רצוי לבן)
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל
כף סוכר
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי העץ לפרוסות ואז לרבעי פרוסות.
חותכים את התותים לרבעים(אם יש גדולים מאד אז לחתוך יותר).
שמים את התפוחים התותים עלי התרד ועלי הרוקט בקערה.
יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים.
להכנת הרוטב:
שמים את כל החומרים בצנצנת ומערבבים היטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון