הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת שוקולד מריר.
1 חבילת שוקולד לבן.
חצי קערת אגוזי מלך שלמים.
קערה מלאה של קוביות קרח.
חצי כפית נס קפה.
כוס של חלב 3%.(קר).
קצפת מוכנה.
אופן ההכנה
1. שמים בבלנדר את 2 חבילות השוקולד(הלבן והמריר) ביחד עם קוביות הקרח,כפית הנס קפה והחלב.
2. מוזגים לכוס גדולה.
3. טוחנים בנפרד חלק מהגוזים ומפזרים את האגוזים הטחונים על השייק.
4. מניחים כמות גדולה או קטנה (לפי הטעם) של קצפת על שייק ומעל שמים אגוזים.
5. בתיאבון!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון