הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לעוגה בקוטר 26 ס"מ:
5 ביצים
3/4 כוס שוקולית
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה (2 כפיות)
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
לציפוי:
1 כוס קפה נמס (בלי חלב)
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערה מערבבים את כל חומרי העוגה בעזרת מטרפה, כ-4-3 דקות, ומעבירים לתבנית משומנת. אופים במשך 40 דקות. כמה דקות לפני שהעוגה מוכנה מכינים כוס קפה. מוציאים מהתנור ומיד יוצקים את הקפה.
3. מעל להבה נמוכה, ממיסים את השוקולד בשמנת, עד שמתקבל רוטב חלק, אותו יוצקים על העוגה בעודו חם. זהו הזמן האידיאלי להגשת העוגה.
4. בתיאבון!!!!!!!!.
מגיש:
מקור: קארן גדעון
שתף את המתכון