הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נקניקיות צ'וריסוס חתוכות ל-3 חלקים כל אחת
1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות
1 כוס עגבניות שרי שלמות
4 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות
2 בצלים לבנים חתוכים לקוביות
1 ראש שום מפורק וקלוף
1 לימון חתוך לקוביות קטנות
1 בקבוק יין אדום ספרדי וצעיר
1 צרור ריחן טרי וקצוץ
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות מלח גס
1 כף פלפל צ'ילי גרוס
1 כפית פלפל שחור גרוס
½ כוס שמן זית
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
בסיר נמוך ורחב מרתיחים את שמן הזית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים מעט. מוסיפים את הפלפלים ואת העגבניות ומטגנים יחד כ-10 דקות. מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה. מוסיפים את שימורי העגבניות ושוב מביאים לרתיחה. מוסיפים את יתר החומרים (למעט הנקניקיות). במקביל מטגנים את נקניקיות הצ'וריסוס במעט שמן זית עד השחמה קלה, מוסיפים אותן לסיר ומבשלים הכל ביחד עוד 20 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון