הוראות הכנה
מרכיבים
צרור עלי ארוגולה
חסה מסולסלת
2 אגסים בשלים
40 גרם שבבי פרמזן
לרוטב: 8 כפות שמן חמניות
3 כפות חומץ בלסמי איכותי
½ כפית מיונז
½ כפית חרדל גרגרים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שוטפים את החסה והארוגולה ומייבשים היטב. חוצים את האגסים, מגלענים וחותכים לקוביות בערך בגודל 1 ס"מ. טורפים היטב את כל חומרי הרוטב.
מניחים את כל הירקות בקערה גדולה, מערבבים מעט ויוצקים מעל מעט מהרוטב. שוב מערבבים. אם הרוטב "תפס" אז מספיק, אם לא אז מוסיפים עוד קצת ומערבבים שוב.
לאחר התיבול מפזרים מעל את הפרמזן ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון