הוראות הכנה
מרכיבים
100 ג"ר אגוזי המלך
100 ג"ר אגוזי פקאן
50 ג"ר שקדים
50 ג"ר אגוזי בונדוק
2 חב` תמרים ללא חרצנים (מעוכים)
יין אדום לקידוש עדיף מתוק רגיל
2 כפות סילאן
כפית זנגביל טחון
קינמון
3 גרגירי הל טחונים
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
1.מחממים את חבילת התמרים במחבת עד לריכוך.
2.טוחנים את כל האגוזים במטחנה בפולסים
3.מוסיפים את האגוזים והתבלינים לתמרים ומערבבים
4. מוסיפים יין קידוש ומבשלים עד לסמיכות רצויה.
לטעום ולשפר תיבלון.
מגיש:
מקור: נאגי
שתף את המתכון