הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת תמרים מגולענים
רבע קילו שומשום קלוי טרי
150 גרם שקדים קלויים
2 כפות ג'ינג'ר טרי טחון דק
1 כפית חואייג לקפה
אופן ההכנה
1.להשרות את התמרים בסיר למשך הלילה, כמות המים צריכה להיות כפולה מכמות
התמרים
2.להרתיח את המים יחד עם התמרים על אש גבוהה 15 דקות
3.לטחון את השומשום והשקדים במעבד מזון להוסיף לתמרים
להוסיף גם את הג'ינג'ר הטחון והחואייג
4.לבשל על אש נמוכה עוד שעה נוספת, לערבב מדי פעם
להוריד מהאש כאשר התערובת מגיעה למרקם מעט צמיגי
מגיש:
מקור: רומה
שתף את המתכון