חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה אווז ברוטב שרי דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה אווז ברוטב שרי דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות אווז
1 כוס ליקר שרי דובדבנים
1 כף דבש
אופן ההכנה
חורצים את העור על חזה האווז בצורת שתי וערב. מניחים את חזות האווז על מחבת עם צד העור כלפי מטה. מחממים את המחבת על אש גבוהה (חזות האווז יפרישו שומן ויטגנו את עצמם). לאחר שצד העור השחים יפה ונהיה פריך הופכים את חזות האווז לטיגון בצד השני. לאחר השחמה נאה מוציאים מהמחבת ונפטרים מהשומן שנצבר בה (אך לא מהמשקעים בתחתיתה). מחזירים את המחבת לאש ויוצקים פנימה את שרי הדובדבנים ואת הדבש ומערבבים היטב. מנמיכים את האש (לאחר הרתחה אחת) ומחזירים למחבת את האווז עם צד העור כלפי מעלה לבישול לשמך כרבע שעה. מסירים מהאש ומעבירים לקופסא למקרר למשך לילה (האווז עם הרוטב). לפני ההגשה מחזירים למחבת לחימום. מוציאים את חזה האווז מהמחבת ופורסים אותו.
מניחים את חזה האווז הפרוס על צלחת הגשה מקושטת בסלט ירוק ויוצקים מעל הכל את הרוטב שנותר במחבת.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון