חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קניידעלך (כופתאות ) של רגינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמי היום בת כמעט 97 ,צמחתי וגדלתי על מטבח פולני שסבתי העבירה לאמי.
קניידעלך (כופתאות ) של רגינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמי היום בת כמעט 97 ,צמחתי וגדלתי על מטבח פולני שסבתי העבירה לאמי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 1 כוסות קמח מצה
1 כוס מרק עוף רותח.(בימינו משתמשים באבקת מרק)
3 ביצים
3 כפות שמן
כפית מלח
חצי כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מכניסים את קמח המצה לקערה ויוצקים את המרק הרותח.עוזבים לשעה (בינתיים מבערים את החמץ)טורפים את הביצים עם השמן והתבלינים ומוסיפים לתערובת קמח מצה ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה. צרים בידיים, קצת רטובות, מהתערובת כדורים ומבשלים אותם במרק עוף או במים מומלחים ורותחים כ15 דקות.
מגיש: קיבי
מקור: רגינה אמא שלי
שתף את המתכון