הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם פילה בקר חתוך לקוביות
4 עגבניות שרי
1 כפית בצל קצוץ
8 פטריות שמפיניון
1 כף חמאה
2 כפות קוניאק
½ כוס ציר בקר
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת. סוגרים את קוביות הפילה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מניחים את קוביות הפילה בצד. מוסיפים למחבת את הבצל ואת הקוניאק ומשלהבים. מוסיפים את הפטריות ואת ציר הבקר , מצמצמים ולאחר מכן מוסיפים את הבקר ואת עגבניות השרי.
מגישים על מצע של פירה או אורז.
מגיש:
מקור: שף עידן הלפרין ממסעדת אחוזת הלפרין
שתף את המתכון