חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסו-בוקו עגל חלב ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוסו-בוקו עגל חלב ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 אוסו-בוקו עגל חלב
2 כפות קמח
מלח, פלפל גרוס
2 כפות שמן זית
1 בצל סגול קצוץ
8 שיני שום שלמות ולא מקולפות
4 עגבניות טריות מקולפות וקצוצות
½ חבילת טימין טרי
1 עלה דפנה
1 בקבוק יין לבן
½ ליטר ציר עוף
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את הבשר ולאחר מכן מקמחים. מחממים את שמן הזית במחבת. משחימים את הבשר משני הצדדים בשמן. מוציאים את הבשר מהמחבת ומוסיפים את הבצל ומטגנים קלות שתיים-שלוש דקות. מוסיפים את היין הלבן וציר העוף ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הטימין ועלה הדפנה ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: שף כריסטיאן זרדז ושף זיו רובין ממסעדת אלהמברה
שתף את המתכון