הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של לוקוס
½ בצל אדום
1 כפית שום כתוש
3 כפות כוסברה קצוצה
שמן זית איכותי
מלח
פלפל לבן
לסלסה: 3 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כפית פלפל חריף קצוץ דק
1 כף שום כתוש
2 כפות בצל סגול קצוץ דק
1 כף כוסברה קצוצה
מלח
2 כפות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
טוחנים את הדג במעבד מזון. מוסיפים את הבצל והכוסברה ומעבדים בפולסים תוך כדי הזלפה של שמן זית עד שהכל מתאחה. מתבלים עם מלח ופלפל ויוצרים קבבונים. משהים במקרר. לאחר התייצבות קלה במקרר מניחים את הקבבונים בגריל או על מחבת וצולים עד למידת העשייה הרצויה.
מערבבים ביחד את כל חומרי הסלסה. יוצקים מהסלסה למרכזה של צלחת ההגשה ויוצרים מעין עיגול. מניחים מעל את הקבבונים ומזליפים מעל הכל שמן זית. מפזרים מעט כוסברה קצוצה לקישוט. מגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף גלעד תמסיס ממסעדת אמור
שתף את המתכון