חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבב לוקוס על מצע של סלסה עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבב לוקוס על מצע של סלסה עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של לוקוס
½ בצל אדום
1 כפית שום כתוש
3 כפות כוסברה קצוצה
שמן זית איכותי
מלח
פלפל לבן
לסלסה: 3 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כפית פלפל חריף קצוץ דק
1 כף שום כתוש
2 כפות בצל סגול קצוץ דק
1 כף כוסברה קצוצה
מלח
2 כפות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
טוחנים את הדג במעבד מזון. מוסיפים את הבצל והכוסברה ומעבדים בפולסים תוך כדי הזלפה של שמן זית עד שהכל מתאחה. מתבלים עם מלח ופלפל ויוצרים קבבונים. משהים במקרר. לאחר התייצבות קלה במקרר מניחים את הקבבונים בגריל או על מחבת וצולים עד למידת העשייה הרצויה.
מערבבים ביחד את כל חומרי הסלסה. יוצקים מהסלסה למרכזה של צלחת ההגשה ויוצרים מעין עיגול. מניחים מעל את הקבבונים ומזליפים מעל הכל שמן זית. מפזרים מעט כוסברה קצוצה לקישוט. מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף גלעד תמסיס ממסעדת אמור
שתף את המתכון