הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות מיץ תפוזים
1 כוס מים רותחים
1 כף ג'לטיו ללא טעם
350 גרם (כ-1/2 1 כוסות) גבינת קוטג'
4 שקיות אבקה להכנת מילקשייק בטעם וניל
2 כוסות תות טרי פרוס (לא חובה)
אופן ההכנה
מרתיחים 2 כפות יץ תפוזים עם המים.
בינתיים מערבבים בבלנדר את 2 כפות מיץ התפוזים הנותרות עם הג'לטין.
מניחים לג'לטין להתרכך דקה.
מוסיפים את התערובת הרותחת לג'לטין.
מערבלים עד שהג'לטין נמס.
במרית גומי מגרדים את דפנות הגלי ומערבלים שנית.
מוסיפים את גבינת הקוטג' ומערבלים עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים את אבקת המילקשייק וממשיכים לערבל עד שהתערובת חלקה.
מצננים עד שהמוס מתגבש.
אם רוצים, מעטרים בתות פרוס או בפרי טרי אחר - לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון