חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס תפוזים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס תפוזים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות מיץ תפוזים
1 כוס מים רותחים
1 כף ג'לטיו ללא טעם
350 גרם (כ-1/2 1 כוסות) גבינת קוטג'
4 שקיות אבקה להכנת מילקשייק בטעם וניל
2 כוסות תות טרי פרוס (לא חובה)
אופן ההכנה
מרתיחים 2 כפות יץ תפוזים עם המים.
בינתיים מערבבים בבלנדר את 2 כפות מיץ התפוזים הנותרות עם הג'לטין.
מניחים לג'לטין להתרכך דקה.
מוסיפים את התערובת הרותחת לג'לטין.
מערבלים עד שהג'לטין נמס.
במרית גומי מגרדים את דפנות הגלי ומערבלים שנית.
מוסיפים את גבינת הקוטג' ומערבלים עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים את אבקת המילקשייק וממשיכים לערבל עד שהתערובת חלקה.
מצננים עד שהמוס מתגבש.
אם רוצים, מעטרים בתות פרוס או בפרי טרי אחר - לפני ההגשה.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון