חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"מצה בריי" פשטידת מצות וביצים בטעמים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המצה בריי הינו מעין פשטידת מצות וביצים מטוגנת ניתן להכינה בסגנון מתקתק,מלוח, עם מילויים שונים כגון גבינות, בצל, כפיצה, ואפילו עם בשר
"מצה בריי" פשטידת מצות וביצים בטעמים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המצה בריי הינו מעין פשטידת מצות וביצים מטוגנת ניתן להכינה בסגנון מתקתק,מלוח, עם מילויים שונים כגון גבינות, בצל, כפיצה, ואפילו עם בשר
הוראות הכנה
מרכיבים
לעיסה הבסיסית
2 מצות
1 ביצה
1/2 כוס נוזל מים,חלב,מיץ תפוזים
מלח/סוכר
פלפל שחור/קינמון
למילוי
1/2 גביע קוטג + 50 ג"ר גבינה צהובה
או
1 בצל חתוך לרצועות
או
50 ג"ר צימוקים+קינמון
או
ממרח שוקולד
אופן ההכנה
1. שוברים את המצה לחתיכות קטנות של 2 ס"מ
2. משרים את המצה בנוזל כ 10 דקות
3. בקערה מערבבים את הביצים והתוספות ומתבלים לפי הצורך
4. סוחטים את שברי המצה ומערבבים בקערה
5. מחממים מחבת טפלון ששומנה מעט
6. שופכים את הבלילה ומטגנים על אש קטנה
7. כאשר הלק התחתון הזהיב הופכים ומטגנים עוד מספר דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סבתא
שתף את המתכון