הוראות הכנה
מרכיבים
לעיסה הבסיסית
2 מצות
1 ביצה
1/2 כוס נוזל מים,חלב,מיץ תפוזים
מלח/סוכר
פלפל שחור/קינמון
למילוי
1/2 גביע קוטג + 50 ג"ר גבינה צהובה
או
1 בצל חתוך לרצועות
או
50 ג"ר צימוקים+קינמון
או
ממרח שוקולד
אופן ההכנה
1. שוברים את המצה לחתיכות קטנות של 2 ס"מ
2. משרים את המצה בנוזל כ 10 דקות
3. בקערה מערבבים את הביצים והתוספות ומתבלים לפי הצורך
4. סוחטים את שברי המצה ומערבבים בקערה
5. מחממים מחבת טפלון ששומנה מעט
6. שופכים את הבלילה ומטגנים על אש קטנה
7. כאשר הלק התחתון הזהיב הופכים ומטגנים עוד מספר דקות
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון