חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"קובה מטוגנת" מקמח מצה מדהימה
Votes: 1
דירוג: 2
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה מטוגנת מקמח מצה ממולאת בשר טחון בצל וצנוברים - קל פשוט טעים ומדהים
"קובה מטוגנת" מקמח מצה מדהימה
Votes: 1
דירוג: 2
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה מטוגנת מקמח מצה ממולאת בשר טחון בצל וצנוברים - קל פשוט טעים ומדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
לבצק:
500 גרם קמח מצה
4 ביצים
4 כפות שמן
מלח, פלפל שחור טחון טרי
4-5 כוסות מים
למילוי:
500 גרם בשר בקר טחון עבה צוואר או חזה
5 כפות שמן זית
3 בצלים קצוצים
50 ג"ר צנוברים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
כמון
קמצוץ ציפורן
שמן תירס לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מכינים את הבצק:
1.מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק , מוסיפים את המים בהדרגה, לשים
ומערבבים עד שמתקבלת תערובת נוחה לעבודה. מכסים ומקררים כחצי שעה.
מכינים את המילוי:
1. במחבת רחבה עם שמן הזיתוכשהוא חם מטגנים את הבצל עד הזהבה בלהבה
נמוכה.
2. מוסיפים את הבשר והתבלינים ומטגנים עד להשחמת העיסה מפוררים את העיסה
עם מזלג
3.צרים מתערובת הבצק המקוררת כדורים. עושים בכל אחד גומה רחבהבעזרת
החדרת אצבע וגלגול וממלאים בתערובת הבשר סוגרים לכדור ומאריכים תוך
גילגול לצורת לימון.
4.מטגנים בסיר עם שמן עמוק שחומם היטב עד להזהבת הקובות מוציאים לנייר סופג
מומלץ להכין טחינה עם לימון וליטבול
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון