חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי- הסוד הגדול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שימו לב, זהו סוד הניוקי שפיענחתי. לאחר נסיונות של מתכונים רבים ואכילה של ניוקי מעולים וחלשים במסעדות, הנה לכם ניוקי שיוצא עם מרקם של גבינה נמסה. לא יאמינו לכם שאין בניוקי ולו גרם אחד של גבינה. לגבי הרוטב- לא סיפור גדול והמבחר הוא רב ולכן לא נכנסתי לזה.
ניוקי- הסוד הגדול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שימו לב, זהו סוד הניוקי שפיענחתי. לאחר נסיונות של מתכונים רבים ואכילה של ניוקי מעולים וחלשים במסעדות, הנה לכם ניוקי שיוצא עם מרקם של גבינה נמסה. לא יאמינו לכם שאין בניוקי ולו גרם אחד של גבינה. לגבי הרוטב- לא סיפור גדול והמבחר הוא רב ולכן לא נכנסתי לזה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה ישנים (כאלה שהתחילו להתקמט אך לא נרקבו)
קמח- בכוונה לא מציין כמה.
מלח
וזהו- כן זו לא טעות. תאמינו לי.
אופן ההכנה
שיטפו את תפוחי האדמה על קליפתם.
דיקרו את תפוחי האדמה במזלג מספר פעמים.
הכניסו לתנור שחומם ל200 צ.
אפו עד שתפוחי האדמה מתרככים (וודאו שהם נמעכים במגע)
קלפו ומעכו לפירה כאשר הם עדיין חמימים.
ועכשיו, ברגישות התחילו להוסיף קמח.
מוסיפים, לשים, מוסיפים, לשים...
כמות הקמח שתכניסו משתנה אך כנראה שתגיעו ל200-300 גר'.
ברגע שאתם יכולים להכין מהבצק צורת נקניק עדינה- עיצרו את הוספת הקמח.
זה הסוד הגדול. יותר קמח- ניוקי קשים יותר.
חיתכו את הנקניקים ליחידות ניוקי (2-3 ס"מ).
ניתן ליצור את הצורה המסורתית עם מזלג אך לא חובה.
כעט- או ישר לסיר עם מים רותחים מומלחים או להקפאה על מגש (לאחר שהם קופאים ניתן לאסוף לכלי ולהמשיך בהקפאה).
הניוקי מבושלים ברגע שהם מתחילים לצוף.
הוסיפו רוטב (אני מעדיף פסטו) ובתיאבון.
מגיש: ליאור אדלר
מקור:
שתף את המתכון