הוראות הכנה
מרכיבים
4 צלעות טלה
2 חצילים קטנים
1 כפית קינמון
1 כפית ציפורן
1 כוס סוכר
¼ כוס ליקר סברה
מעט שמן זית
אופן ההכנה
קולפים את החצילים וחותכים לקוביות. מניחים את החצילים בסיר קטן עם 2 כוסות מים ומוסיפים את הסוכר, הקינמון, הציפורן והליקר ומבשלים על אש בינונית כשעה וחצי. מטגנים קלות את הצלעות בשמן זית לפי מידת הצלייה הרצויה.
מניחים צלע לסועד במרכז צלחת ההגשה, יוצקים מעל מריבת החצילים ומקשטים בשקדים קלופים וקלויים.
מגיש:
מקור: מסעדת ביסטרו בירושלים
שתף את המתכון