הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה פנה
1 כף חמאה
2 שיני שום פרוסות
1 כוס יין לבן
400 גרם אפונה טרייה או קפואה
1 כף קארי
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כוס עלי נענע
מלח ופלפל
פרמזן מגורד
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים בה את הבצל והשום. לאחר השחמה קלה מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת ומרתיחים שוב. מוסיפים את הקארי, מלח ופלפל לפי הטעם. אחרי 2 עד 3 דקות מוסיפים את האפונה ואת עלי הנענע. מערבבים הכל עם הפסטה ובוזקים מעל הכל פרמזן.
מגיש:
מקור: שף שמוליק שחם ממסעדת ג'קומטי
שתף את המתכון