הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחידות חזה עוף (100 גרם האחת)
6 כפות רוטב עגבניות
עלי ריחן טריים
מלח
פלפל גרוס
6 יחידות מלבניות של גבינת מוצרלה קשה
קמח
ביצים
פנקו
אופן ההכנה
משטחים את חזה העוף, ממליחים ומפלפלים. על יחידת חזה עוף מורחים כף רוטב עגבניות. מעל מניחים עלי ריחן ואת המוצרלה. מגלגלים את חזה העוף וסוגרים בקיסם. מצפים את חזה העוף בקמח, ביצים ולאחר מכן בפנקו. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
לפני ההגשה מוציאים את הקיסם ומגישים על מצע של רוטב עגבניות.
מגיש:
מקור: שף אורי ויינשטיין ממסעדת וויט הול סטייק האוס
שתף את המתכון