הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות דבש
50 גרם מרגרינה
2 כפות מים
2 כוסות פצפוצי אורז
50 גרם צימוקים לא חובה
50 גרם אגוזים קצוצים
מעט אבקת זנגוויל או הל או ציפורן (לא חובה)
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
1.לבשל בסיר מעל סיר עם מים רותחים שוקולד דבש ומרגרינה עד שהחומרים נמסים
ניתן גם במיקרו
2.להוריד מהאש, להוסיף את יתר החומרים ולערבב היטב.
לעוגיות
בתבנית עם נייר אפיה לזלף עם מזלף פיה עבה עוגיות ולהכניס למקרר ל 4 שעות
לעוגה
לשטח בתבנית עם נייר אפיה ולהכניס למקרר
מגיש:
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון