הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפו"א בינוני - (אני מבשל במיקרוגל עם הקליפה, מנוקב במזלג ללא נוזלים)
1 כף חמאה (או מרגרינה)
1/2 כפית מלח.
5 כפות קמח תפו"א.
3 כפות קמח מצה.
(לרביולי ניתן להוסיף ביצה צריך להגדיל את כמות הקמח מצה בהתאם)
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק אחיד ולא דביק. נשאיר בצד ל 10
דקות מערבבים שוב.
2. לרביולי
על משטח עבודה מקומח בקמח מצה פותחים עלה מחצי מהכמות מרדדים דק
ככל שניתן חותכים למשולשים ממלאים וסוגרים.
3. לניוקי
על משטח עבודה מקומח בקמח מצה יוצרים גלילים בקוטר כ- 2 ס"מ , לחתוך
לקטעים של כ- 0.5 ס"מ.
4. לבשל במים רותחים עם כף מלח עד שהרביולי או הניוקי צפים ועוד דקה.
5. לסנן ולהגיש עם הרוטב המועדף
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון