חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק לרביולי / ניוקי כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק לרביולי / ניוקי כשר לפסח
בצק לרביולי / ניוקי כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק לרביולי / ניוקי כשר לפסח
הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפו"א בינוני - (אני מבשל במיקרוגל עם הקליפה, מנוקב במזלג ללא נוזלים)
1 כף חמאה (או מרגרינה)
1/2 כפית מלח.
5 כפות קמח תפו"א.
3 כפות קמח מצה.
(לרביולי ניתן להוסיף ביצה צריך להגדיל את כמות הקמח מצה בהתאם)
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק אחיד ולא דביק. נשאיר בצד ל 10
דקות מערבבים שוב.
2. לרביולי
על משטח עבודה מקומח בקמח מצה פותחים עלה מחצי מהכמות מרדדים דק
ככל שניתן חותכים למשולשים ממלאים וסוגרים.
3. לניוקי
על משטח עבודה מקומח בקמח מצה יוצרים גלילים בקוטר כ- 2 ס"מ , לחתוך
לקטעים של כ- 0.5 ס"מ.
4. לבשל במים רותחים עם כף מלח עד שהרביולי או הניוקי צפים ועוד דקה.
5. לסנן ולהגיש עם הרוטב המועדף
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון