חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ברוטב יין לבן, פטריות ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף ברוטב יין לבן, פטריות ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי חזה עוף (שניצל)
קמח לקימוח
מלח ופלפל שחור טחון
2 כפות שמן זית
8 שיני שום קלופות וקצוצות
1 בצל קצוץ דק
1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית מיץ לימון
1 כוס עגבניות קלופות קצוצות דק
1/2 כוס מרק עוף
10 עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
1. מתבלים קמח במלח ופלפל, מקמחים את העוף ומנערים היטב משאריות קמח.
2. מחממים שמן זית במחבת כבדה, מטגנים את אסקלופ העוף כ-2 דקות מכל צד להשחמה ומוציאים למקום חם.
3. מוסיפים למחבת שום ומטגנים קלות. מוסיפים בצל ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים פטריות ומגנים כדקה.
4. מוסיפים למחבת יין ומיץ לימון, מגרדים משקעים ומביאים לרתיחה. מוסיפים עגבניות ומרק עוף ומבשלים רק עד שהרוטב מצטמצם מעט.
5. מחזירים את העוף למחבת ומבשלים כ-2 דקות או עד שהרוטב מסמיך קלות. מוסיפים בזיליקום, משלימים תיבול ומגישים מיד.
6. בתיאבון!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: יין, אוכל, חברים
שתף את המתכון