חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דניס ברוטב סיציליאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דניס ברוטב סיציליאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מפולטים
1/4 כוס שמן זית
1 בצל סגול פרוס
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
2 כפות צלפים
10 נתחי אנשובי קצוצים
1/2 כוס יין לבן יבש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. מחממים שמן זית במחבת ומאדים בצל סגול ושום כ-3 דקות, עד שהם מתרככים.
2. מוסיפים את הפילטים של הדג, מתבלים במעט מלח ופלפל, ומטגנים כ-2 דקות מצד העור ועוד דקה מהצג השני.
3. מוסיפים למחבת צלפים, אנשובי ויין ומערבבים את הרוטב שנוצר.
4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד, אפשר על ערמה של פסטה או אורז לבן.
5. בתיאבון!!!!!!!?
מגיש: exuer1
מקור: יין, אוכל, חברים
שתף את המתכון