הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קישואים חתוכים בעובי 2 ס"מ
1 בקבוק רוטב ברביקיו (250-300 מ"ל)
שליש כוס מים
2 כפות כוסברה קצוצה
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הקישואים כ-2 דקות (יש להימנע מטיגון יתר מכיוון שהם עדיין צריכים להישאר קשים). מוסיפים את הרוטב והמים ומביאים לרתיח התוך כדי ערבוב. מבשלים כ-7 דקות ומסירים מהאש. מפזרים את הכוסברה מעל ומגישים.
מגיש:
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון