חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפיון מטוגן בעשבי תיבול ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרפיון מטוגן בעשבי תיבול ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי קרפיון במשקל 200 גרם האחת
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
שליש כוס שמיר קצוץ
שליש כוס ריחן קצוץ
5 שיני שום קצוצות
1 כפית אבקת מרק טעם עוף
חצי כוס מיץ לימון טרי
שליש כוס יין לבן
קורט פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה מתוקה
חצי כוס מים
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הדגים ומייבשים. מניחים בקערה את קמח תפוחי האדמה, מצפים את נתחי הדג בקמח הנ"ל, מנערים מעודפי קמח ומניחים בצד. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הדגים לקבלת גוון שחום. מוציאים את הדגים ומניחים בצד על נייר סופג. יוצקים למחבת 4 כפות מהשמן בו טוגנו הדגים. מוסיפים למחת את השום, עשבי התיבול ושאר התבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את מיץ הלימון והיין ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המים ואבקת המרק ומצמצמים למחצית הכמות.
במרכזה של כל צלחת הגשה מניחים את הדג המטוגן ויוצקים כף של הרוטב על כל מנת דג.
מגיש: dylam
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון