הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם מרגרינה ללא מלח
שלושת רבעי כוס סוכר
4 ביצים
שליש כוס קפה מוכן
1 שמנת מתוקה להקצפה פרווה
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת לפי ההוראות ומניחים במקרר. ממיסים את השוקולד בסיר כפול. מערבבים את המרגרינה והסוכר לשוקולד המומס, מורידים מהאש ומצננים כרבע שעה. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקפה ושוב מערבבים. מוסיפים את הקצפת הקרה ומקפלים בעדינות. יוצקים לתבניות אישיות ומכניסים למקרר למשך שעה וחצי לפחות.
מגיש:
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון