חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברוקולי בצ'ילי מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברוקולי בצ'ילי מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פרחי ברוקולי קפואים
3 כפות שמן זית
1 בקבוק רוטב צ'ילי חריף מתוק (250-300 מ"ל)
1 גמבה קצוצה לרצועות דקות
אופן ההכנה
חולטים את הברוקולי במים רותחים עם מעט מיץ לימון ומלח ושמים לב שנשאר פריך ולא הופך מסמורטט (פחות מחמש דקות חליטה). מעבירים מיד למי קרח. מעבירים למסננת להתייבש.
מחממים כף שמם זית במחבת ומקפיצים את רצועות הגמבה כדקה אחת. מעבירים למסננת באותה מחבת מחממים את יתרת השמן. מקפיצים את פרחי הברוקולי עד שבקצוות שלהם הגוון הופך לחום. מוסיפים את רוטב הצ'ילי ומביאים לרתיחה.
מסדרים את הברוקולי בצלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב ומעל מסדרים את רצועות הגמבה.
מגיש: dylam
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון