חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישוטי קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שערות ודמויות מקרמל לקישוט פחזניות ועוגות בתודה
קישוטי קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שערות ודמויות מקרמל לקישוט פחזניות ועוגות בתודה
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית מים
1 כפית שמן
1/4 כפית מיץ לימון
קמצוץ מלח
כלי עבודה:
פינגן לקפה
מזלג לזילוף הכרמל ליצירת שערות
מסננת נירוסטה ביתית
נייר פרגמנט ליצירת דמויות
אופן ההכנה
1.בפניגן או מחבת מניחים את הסוכר ושאר החומרים על להבה בינונית
2.כאשר המסה מתחילה להזהיב צריך לערבב כדי שהסוכר לא יהפוך להיות גושי
(זהירות ממססת הקרמל היא מזהיבה בחם של 190 מעלות) מבשלים עד שכל
המסה מזהיבה עמוקות (באם יש פלטת שבת או טוסטר כדאי לחמם מראש לחום
נמוך ולהעביר את הכלי לשמור על המסה במצב נוזלי)
3.לוקחים מזלג או כפית טובלים במסה ומזלפים מגבוה בזהירות על העוגה עוגיה
וכו' שיטה נוספת מזליפים את הסוכר על המסננת הקעורה בצידה הקמור
(חיצוני). או משמנים את השיש במטבח ומזלפים עליו מגבוהה שערות.
4.ליצירת דמויות גוזרים נייר פרגמנט בצורה הרצויה גוזרים את תוכנו ומשאירים
מסביב פס נייר משמשנים את השיש במטבח ועם כפית יוצקים את הדמות בחלל
הנייר מחכים דקה עד שיתקרר ומסירים עם סכין מהשיש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון