הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת 8 מנות:
2 מצות
ביצה אחת
גבינה בולגרית
קוסברה/פטרוזיליה/בצל ירוק או כל ירק שאוהבים (לא חייבים) ניתן לתבל רק עם זעטר
מלח,פלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מרטיבים את המצות ומיבשים במגבת.
שוברים את המצות לרבעים, ובכל רבע מניחים פרוסה דקה של גבינה בולגרית ומעליה
מפזרים את הירק או הזעטר ומקפלים בעדינות.(משום שהמצה רטובה היא לא נשברת בזמן
הקיפול והמלית לא מתפזרת בצדדים),לאחר מכן יש לתבול את המצה משני צידיה בביצה
טרופה להמליח ולפלפל ולהניח במחבת להשחמה משני הצדדים לדקה אחת מכל הצד,
ו ב ת א ב ו ן !!!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון