חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בלואיזה, סילאן ותירוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף בלואיזה, סילאן ותירוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
1 בצל חצוי ופרוס
1 פלפל חריף חצוי לאורך
2 שיני שום קצוצות
4-5 עלי לואיזה קצוצים
רבע כוס תירוש
רבע כוס מים
2 כפות סילאן
חצי כפית אבקת קארי
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר את שמן הזית. מוסיפים את הבצל ומאדים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ואת השוקיים ומאדים ביחד (תוך כדי ערבוב מדי פעם) כארבע עד חמש דקות. מוסיפים את הסילאן, התירוש, המים, הלואיזה והפלפל החריף מערבבים היטב ביחד. מוסיפים את המלח והקארי, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. באמצע דואגים להפוך את השוקיים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון