הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
1 בצל חצוי ופרוס
1 פלפל חריף חצוי לאורך
2 שיני שום קצוצות
4-5 עלי לואיזה קצוצים
רבע כוס תירוש
רבע כוס מים
2 כפות סילאן
חצי כפית אבקת קארי
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר את שמן הזית. מוסיפים את הבצל ומאדים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ואת השוקיים ומאדים ביחד (תוך כדי ערבוב מדי פעם) כארבע עד חמש דקות. מוסיפים את הסילאן, התירוש, המים, הלואיזה והפלפל החריף מערבבים היטב ביחד. מוסיפים את המלח והקארי, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. באמצע דואגים להפוך את השוקיים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון