הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג גולש כבש חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות גסות
1 כוס יין לבן
½ כוס רוטב "טקמלי" רוטב שזיפים ירוקים
1 חבילת בצל ירוק קצוץ
½ חבילת כוסברה קצוצה
½ חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 חבילת טרגון קצוץ
½ פלפל חריף אדום קצוץ דק
1 כפית שום כתוש
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר רחב מטגנים את הבצל. לאחר הזהבה קלה מוסיפים את הבשר ומטגנים ביחד. מוסיפים כשלושה ליטרים של מים ומבשלים על אש נמוכה בין שעה לשעה ורבע. מוסיפים את היין ומבשלים עוד כחמש דקות ביחד. מוסיפים את רוטב השזיפים, הבצל הירוק, הפלפל החריף והשום הכתוש ומערבבים יחד. אחרי כשלוש עד ארבע דקות מוסיפים את כל הירק הקצוץ. מבשלים עוד שתי דקות ומגישים חם.
מגיש:
מקור: שף מרינה טופוריה ממסעדת ננוצ'קה
שתף את המתכון