הוראות הכנה
מרכיבים
5 כפות גדושות של ממרח מיונז
2 תפוחי אדמה שטופים עם הקליפה
4 ביצים שטופות
2 גזרים בינוניים קלופים
4 מלפפונים גדולים כבושים במלח
2 כפות צלפים כבושים בחומץ
מיץ מלימון אחד
פלפל שחור גרוס
מלח לפי טעם
אופן ההכנה
בסיר גדול שמים את התפוחי אדמה, הגזר והביצים. ממלאים במים ומבשלים עד שתפוחי אדמה והגזר מבושלים.
מסננים ומניחים בצד לקירור.
מקלפים את תפוחי האדמה והביצים הקשות.
חותכים את תפוחי האדמה , הגזר, הביצים, מלפפונים חמוצים לקוביות של 1 1xס"מ
ומעבירים לקערת זכוכית, מוסיפים את הצלפים, המיונז, מיץ לימון ומטבלים בפלפל ומלח לפי טעם. מערבבים היטב בעדינות את כל המרכיבים.
שומרים במקרר עד 3 ימים בקערה עם מכסה.
בתאבון,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון