הוראות הכנה
מרכיבים
4 גזרים
3 כפות עלי כוסברה קצוצים
1 כף זרעי כוסברה כתושים גס
מיץ מ-1/2 1 לימון
מלח
אופן ההכנה
1. חוצים את הגזרים לרוחב. פורסים כל מחצית לרצועות אורך דקות, וכל רצועה לגפרורים ארוכים (ז'וליאנים).
2. מערבבים גזר, עלים וזרעים של כוסברה, מיץ לימון ומלח בקערה. טועמים ומשפרים תיבול. 3. מגישים מיד או משהים במקרר לספיגת הטעמים.
לגיוון: מחליפים את הגזר בקולרבי, או מכינים סלט מעורב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון