הוראות הכנה
מרכיבים
קילו עגבניות מגורדות/טחונות או עגבניות מרוסקות בקופסה(2 קופסאות)
2 בצלים גדולים
כף פפריקה
פלפל לבן,מלח
כפית אורגנו/בזיליקום
1/4 חבילת פסטה שבורה לחתיכות
כף שמן
כף אבקת מרק
אופן ההכנה
חותכים את הבצלים לחצי ואז לפרוסות,מטגנים את הבצלים עד להיותם זהובים,מוסיפים את העגבניות,מוסיפים 800 מ"ל מים,ונותנים למרק לרתוח,כאשר הוא רותח מוסיפים פפריקה,פלפל,מלח(לפי הטעם) אורגנו/בזיליקום ואבקת מרק ונותנים למרק להתבשל עד שהבצל מתרכך.
במקביל מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה ואחרי שהמרק והפסטה מוכנים מוסיפים את הפסטה למרק ובתאבון...
מגיש:
מקור: עידו
שתף את המתכון